Cautare

4405 de rezultate pentru "teslaru ion" (4.00 secunde)
Roxana Ion participa la targul de la Sala Dalles organizat cu prilejul venirii primaverii. ... Lucrez cu pietre, pietre vechi si margele vechi", ne-a spus Roxana Ion.
Noua sala de spectacole a Teatrului de Opereta si Musical Ion Dacian, inaugurata pe 24 ianuarie 2015 Dupa mai multe decenii in care Teatrul Ion Dacian si-a desfasurat activitatea in locatii-gazda sau in sedii de conjunctura, acesta va functiona in curand intr-un spatiu nou construit care ii este destinat, cladirea urmand a fi inaugurata in data de 24 ianuarie 2015 cu premiera nationala a celui mai de succes musical din toate timpurile, Fantoma de la Opera, de Andrew Lloyd Webber, in regia lui Stephen Barlow.
Jurnalistul, scriitorul si analistul politic Ion Cristoiu este creatorul unui nou tip de ziar - Evenimentul zilei, cotidian considerat deschizatorul presei romanesti de dupa 1989. ... Nota personala Am lucrat cu Ion Cristoiu la ziarul Cotidianul, pe vremea cand era condus de el (1998-1999).
Rangul suprem de hatman al cazacilor il vor mai detine dintre romanii transnistrieni Ion Grigore Loboda, Tihon Baibuza, Samoila Chisca, Ion Sarcu, Opara, Trofim Volosanin (Romanul), Ion Sarpila, Timotei Sgura, Dumitru Hunu si eroul legendar al cazacilor in lupta pentru independenta Ucrainei, Danila Apostol.
Ultimul articol primit de la Ion Marin Bunul meu prieten si colaborator publica, in 3 martie, 2016, ultimul sau material in AMPress. ... Pe cat de nemilos era Ion Marin in anchetele cu politicieni, pe atat de catifelat devenea scriind despre satul romanesc.
Ion Rodos participa la targul Piata Taraneasca de 8 martie organizat in curtea MTR..
Croitorul Virgil Ion are un mic atelier de croitorie in Piata Matache, unde este un spatiu comercial. ... Virgil Ion: ... Speram sa tina piata si sa nu o inchida, ca sa bucur lumea cu ceea ce fac, ne-a spus croitorul Virgil Ion, care practica preturi foarte bune.
Iliescu, internat la Spitalul Elias din Capitala Fostul presedinte Ion Iliescu este internat la Spitalul "Elias" din Capitala, informeaza Romania TV.
Ion Tiriac se confrunta cu mari probleme in Spania.
Piata Universitatii a fost mai activa impotriva mea Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei si acualpresedinte onorific al PSD, a declarat ca acuzatiile de criptocomunist ce i-au fost aduse in timpul fenomenului "Piata Universitatii" din 1990 au fost "fara temei".
Iliescu saluta aparitia unei forte de stanga romanesti in Moldova Presedintele Partidului Noua Optiune Istorica (NOI), Victor Alexeev, s-a intalnit, lunea trecuta, la Bucuresti, cu presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.
Alexandru Ion, fratele studentei Aurelia Ion, a declarat pentru Mediafax ca a aflat de moartea surorii sale de la televizor, dupa ce anterior, in jurul orei 18:00, mama sa l-a rugat sa intre pe internet si sa caute amanunte cu privire la accidentul aeronavei in care stia ca se afla si Aurelia.
Profesorul universitar doctor Vladimir Belis, o autoritate in domeniul medicinei legale, face proba ca nu expunerea la frig, ci paraplegia, adica paralizia totala, este cauza mortii studentei Aura Ion.
In cadrul targului de produse traditionale si de artizanat organizat de Ministerul Agriculturii la Palatul Parlamentului il gasiti si pe Ion Taran Baciu cu produsele sale din Bucovina. Imbracat superb, cu o palarie neagra din fetru, pe cap, Ion Taran Baciu are, ca de obicei, prestanta.
Ion Iliescu explica ce PERICOL ne paste Rusii au ocupat deja puncte strategice in estul Ucrainei, iar presedintele Petro Porosenko a declarat, ieri, ca Rusia a invadat tara.
Ion Iliescu, pentru viitori politicieni de stanga: Bazati-va pe experienta acumulata in trecut Fostul presedinte, Ion Iliescu, prezent sambata la Oltenita, unde si-a lansat cartea DESTINUL UNUI OM DE STANGA.
Am gasit prin presa centrala stenograma discursului tinut de Ion Iliescu la sedinta Biroului Executiv al PSD.
Pentru multi nu mai exista nici un dubiu legat de faptul ca Ion Iliescu va deveni lider al PSD, aceasta reprezentind singura pozitie din partid care nu va intra in competitie, fiind de pe acum ca si adjudecata.
Astfel, s-a vorbit insistent ca intr-un interviu acordat Mediafax, Ion Iliescu sustine introducerea unor propuneri restrictive de vechime pentru candidaturile la functiile de conducere care ar putea echivala cu eliminarea din cursa a unor oameni promovati la virful partidului de Adrian Nastase.
Ion Iliescu a pierdut cursa pentru presedintia Partidului Social Democrat, la Congresul organizat pe 21 aprilie 2005, de fapt in zorii zilei de 22 aprilie, cind s-au anuntat rezultatele finale. Pe 21 aprilie 2005, la 10 dimineata, Ion Iliescu era potential reales.
google-analytics.com